Careers

Cloud engineer

Als Cloud Engineer hebt je passie voor het bouwen van schaalbare en betrouwbare cloudsoftware en/of -platforms. In je werk balanceer je continu tussen pragmatisme en kwaliteit. Je bent geen werkpakket verwerker maar een bouwer en een teamspeler. Je bent in staat om business requirements te vertalen naar praktische features. Je bent in staat om de voordelen van de cloud over te brengen aan zowel business als techneuten. 

Dit ga je doen

Je hebt uitstekende programmeer skills in Java, Python, C#, Golang en/of Scala. Jij weet alles over de zin en onzin van OO-design patterns en functioneel programmeren. Je hebt ervaring met het realiseren en scripten van Cloud platforms. Je kunt schaalbare performante oplossingen ontwikkelen in de cloud en je hebt ervaring in ontwikkelen en configureren van CI/CD oplossingen. Je hebt kennis van meerdere programmeertalen, container, docker, kubernetes en bijhorende technieken en tools. 

Beschik je niet over alle kennis? Wij geloven dat je met de juiste motivatie alles snel kunt oppakken!

Vereisten


Data engineer

In de rol van data engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van data landschappen en het ophalen, verwerken, bewerken en beschikbaar maken van de inhoud van deze landschappen. Je werkt samen met veel stakeholders om zo tot een schaalbare, betrouwbare en flexibele oplossing te komen waar makkelijk mee gewerkt kan worden.

Dit ga je doen

Je hebt uitstekende programmeer skills in Python, Golang, Java en/of Scala. Jij weet alles over de zin en onzin van OO-design patterns en functioneel programmeren. Je hebt ervaring met het realiseren van data en machine learning pipelines. Je kunt schaalbare performante oplossingen ontwikkelen in de cloud en je hebt ervaring in ontwikkelen en configuratie van CI/CD oplossingen on premise en in de cloud. Je hebt kennis van big dataprocessing, flow developement, big data storage en bijhorende technieken. Tot slot heb je kennis van search engines, kun je Machine Learning en technieken toepassen en heb je ervaring met moderne Datawarehouse oplossingen. Beschik je niet over alle kennis? Wij geloven dat je met de juiste motivatie alles snel op kunt pakken!

Vereisten

Daarnaast ben je een veelzijdige ontwikkelaar/scripter en zou je jezelf bijna een programmeur noemen 😉. Maar het schrijven van code is niet je belangrijkste doel, je lost graag problemen op. Er is geen uitdaging te groot. Je containeriseert graag applicaties en/of automatiseerd infrastructuren en je gelooft in serverless; je houdt van Cloud! DevOps, SRE, je begrijpt deze concepten en weet dat het allemaal draait om leren, luisteren, begrijpen en automatiseren. 

Jij staat centraal!
Bij Smartworkz hebben we geen aparte sales, unitmanager en/of HR-afdeling. We zetten jou als persoon centraal. Wij kennen jou en begrijpen jouw kennis en ervaring door onze jarenlange ervaring in IT. Als jouw sales/unitmananer/hr-manager, you name it, hebben wij 1 belang en dat is jouw belang. Hierdoor weten we de opdracht zeer goed te matchen op jouw persoonlijke skills en ambities. Er zijn dus geen verschillende afdelingen en personen met verschillende prioriteiten betrokken in dit proces. Nee, doordat er geen belangenverstrengeling zijn sta jij centraal.

In goed gezelschap
Een geweldige alliantie bestaande uit Dataworkz, Skyworkz, Groundworkz en Codebeez collega's die gepassioneerd zijn over Data, Cloud, DevOps, Cloud-native ontwikkeling, data-engineering en datawetenschap. We organiseren en wonen meetups, kennissessies en codeweekenden bij en hebben een actief Slack-kanaal. We delen onze kantoren en daarnaast bezoeken we regelmatig samen meetups en conferenties en organiseren we veel leuke sociale evenementen.

Dit bieden we je

Geintersseerd?
Wil je weten wat er nog meer is?  Laten we een koffiepraatje maken! 
Neem contact met me op via Jorryt@smartworkz.nl of bel/whatsapp me op +31 654614246

info@smartworkz.nl

Jorryt +31 (0)6 54 61 42 46